SKEDSMO

Tlf: +47 91831572

E-post: skedsmo.karateklubb@epost.no

Medlemskap

Ønsker du å trene hos oss? Da er det bare å møte opp i vårt treningslokale (dojo) i kjelleren på Strømmen Storsenter. (inngang fra utsiden v/Mester Grønn). Du behøver ikke drakt - det er bare å komme innom!

Ved oppmøte blir dere registrert og vil få tilsendt/eller overlevert medlemskontrakt som må underskrives. Når kontrakten er underskrevet vil dere få utlevert en karate drakt.

Treningskontingent for trening er for tiden 300,- for Barn og for Voksne 410,- (+18 år). Er det søsken/familie som trener sammen er det rabatt på 20% på treningskontingenten. Gjennom treningskontingenten betaler dere kontingent til klubben, Norges Kampsportforbund og dere er forsikret. Forsikringen forutsetter at det blir benyttet beskyttelsesutstyr ved noen øvelser under treningen. Dette er som regel tannbeskytter og susp for gutter/menn og tannbeskytter og brystbesytte for jenter/damer.

Treningstider

Vi starter som regel nybegynnerparti for både voksne og barn 2 ganger i året. Etter sommerferien og rett over nyttår etter juleferien.

Klubben følger skoleruten og har trening hver mandag, onsdag, fredag. Fredager er dørene normalt oppe fra kl.1600 hvor man kan komme innom for egentrening. Det er også trening enkelte lørdager, men dette vil bli annonsert både på hjemmesidene og på facebook.

Terminlister

Klubben er aktive innnenfor karate som idrett og deltar med mange medlemmer på konkurrasner både nasjonalt og internasjonalt. De som deltar innehar høyt nivå på sine prestasjoner og vinner medaljer ved hvert eneste stevne de deltar på. Nedenfor er det lenker til terminlister for stevner innenlands og utenlands far Sportsdata.

SKEDSMO

KARATEKLUBB